TEAM BUILDING 27. i 28. 10.2023.

TEAM BUILDING 27. i 28. 10.2023.

VILA ZLATNI BREG
SMEDEREVSKA TVRĐAVA
VINARIJA „DESPOTIKA“
MANASTIR PINOSAVA
VINARIJA „PANTIĆ“

Kompanija IB Interbilanz je i ove godine tradicionalno organizovala Team building za svoje zaposlene.
Ovogodišnje druženje započeto je obilaskom Vile Zlatni breg u Smederevu, letnjikovcu dinastije Obrenović koja je 2009. godine proglašena za spomenik kulture.
Nakon toga, uz pratnju izuzetnog vodiča Gorana, posetili smo Smederevsku tvrđavu koju je na ušću reke Jezave u Dunav podigao despot Đurađ Branković u 15. veku, gde smo slušali o njenoj turbulentnoj istoriji i o periodu poznatom kao „zlatno doba“ Srbije.
Predah smo napravili u vinariji „Despotika“ gde smo uz prelep pogled na zalazak sunca i vinograde uživali u degustaciji fantastičnog vina i prigodnoj zakusci, a potom smo druženje nastavili uz svečanu večeru i muziku u svečanoj sali Event centar „Prestige“.
Sutradan je na red došao manastir Pinosava, podignut od strane kneza Lazara u 14.veku, gde smo imali retku priliku da prisustvujemo akitestu Presvetoj Bogorodici Katarini, koje je bilo svojevrsno iskustvo.
Naš dvodnevni izlet završili smo pravim domaćinskim ručkom u veseloj atmosferi u porodičnoj vinariji „Pantić“, u malom selu Rajkovac podno Kosmaja.

Scroll to Top