RAČUNOVODSTVENE USLUGE

Knjigovodstvene usluge koje pružaju ažurne i validne podatke neophodne su za kvalitetno upravljanje poslovnim aktivnostima. U zavisnosti od potreba klijenta, prikupljamo i organizujemo račune, koordiniramo evidentiranje transakcija, kreiramo unose u knjige, pravimo mesečne izveštaje i isporučujemo rezultate na vreme. Svoje usluge prilagođavamo specifičnim zahtevima klijenta za kontni plan i analitičke izveštaje. Izveštaje dostavljamo na srpskom i engleskom jeziku. Jednostavna komunikacija sa računovodstvenim odeljenjima kupaca je zagarantovana.
Jedinstveni i konsolidovani finansijski izveštaji.
Mi pripremamo finansijske izveštaje na osnovu dokumenata koje smo pripremili mi ili naši klijenti (poreske prijave, zvanične izjave, itd.). Ukoliko je potrebno, mi takođe pripremamo i konsolidaciju.
Naša specijalnost je usklađivanje nacionalnih finansijskih izveštaja sa sistemom izveštavanja grupe (u skladu sa nacionalnim računovodstvenim standardima, MSFI ili US GAAP) da bi se dobile informacije potrebne za konsolidovane finansijske izveštaje.

Rukovodilac računovodstva i obračuna zarada

060 7484950
vladana.knezevic@interbilanz.rs

Diplomirani ekonomista sa licencom Ovlašćenog računovođe izdate od SRRS-a i rukovodilac računovodstva i obračuna zarada IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

Scroll to Top

Vladana Knežević – Rukovodilac računovodstva i obračuna zarada

Vladana Knežević je diplomirani ekonomista sa licencom Ovlašćenog racunovođe izdate od SRRS-a i rukovodilac računovodstva i obračuna zarada IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

Iskustvo i obrazovanje

Vladana se 2018.pridružila IB timu i ima više od 12 godina profesionalnog iskustva u oblasti računovodstva.
Njen trenutni portfolio klijenata uključuje velike međunarodne klijente iz različitih proizvodnih i uslužnih industrija kao što su logistika i transport, hotelijerstvo, farmacija i sl.
Aktivan je član Udruženja računovođa Srbije i usko sarađuje sa različitim institucijama, kako domaćim tako i inostranim, na unapređenju računovodstvene prakse u Srbiji.

Jezici

  • Srpski
  • Engleski