Naša procena podrazumeva više vrednosti za kupce

U vreme brzih promena, kompanije moraju da koriste alate orijentisane ka budućnosti i globalni pristup planiranju kako bi donosile bolje odluke. Revizija, poreski saveti i menadžment konsalting su sastavni deo IB Interbilanz usluga. Kao dugoročni partneri, podržavamo naše klijente i pružamo usluge i u inostranstvu. Od ideje do realizacije. Identifikujemo kritične faktore uspeha, pronalazimo potencijal za poboljšanje kako bismo optimizovali preduzetničke performanse i dali preporuke za specifične akcije.

Ključne poslovne odluke zahtevaju precizno planiranje. Kako bi se osigurao održivi poslovni uspeh, potrebni su preduzetnički pristupi i dugoročna strategija za sve oblasti kompanije.

Jedna od specijalnosti IB Interbilanza je izvanredan kvalitet saveta za retka posebna pitanja. Visok kvalitet je osiguran kroz specijalizaciju i profesionalnu kvalifikaciju zaposlenih IB Interbilanza i posvećenost naše kompanije obrazovanju i obuci.

Gordana-Kacavenda

Gordana Kačavenda
Direktor revizije i poreza

Ovlašćeni revizor, poreski savetnik i licencirani investicioni savetnik IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.
Gordana je član Komore ovlašćenih revizora Srbije od 2010 godine. Iste godine se pridružila IB grupi. Ima više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti revizije, poreza, računovodstva, tržišta kapitala i spoljne trgovine.

detaljnije

Scroll to Top

Gordana Kačavenda – Direktor revizije i poreza

Gordana Kačavenda je ovlašćeni revizor, poreski savetnik i licencirani investicioni savetnik IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

Iskustvo i obrazovanje

Gordana je član Komore ovlašćenih revizora Srbije od 2010 godine. Iste godine se pridružila IB grupi. Ima više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti revizije, poreza, računovodstva, tržišta kapitala i spoljne trgovine. Gordana je i član Udruženja poreskih savetnika Srbije
Njen trenutni portfolio klijenata uključuje niz različitih preduzeća, proizvodnih, veleprodajnih, maloprodajnih, građevinskih, transportnih i finansijskih usluga. Većina klijenata su podružnice međunarodnih grupa.

Jezici

  • Srpski
  • Engleski