O nama

IB Interbilanz Consulting & Audit d.o.o. je deo IBD Group GmbH, Beč. IBD Grupa je osnovana u Austriji i pruža konsultantske i revizorske usluge od 1991. godine i u drugim zemljama. Trenutno smo aktivni u 8 zemalja – pored Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Ukrajini, Češkoj – na ukupno 12 lokacija. Naši klijenti u ovim zemljama su pretežno međunarodne kompanije sa sedištem u Nemačkoj ili Austriji.

IB Interbilanz Consulting & Audit d.o.o, Beograd

Prisutni smo na srpskom tržištu više od 15 godina. Naša kancelarija u Beogradu nudi širok spektar usluga: savetovanje u oblasti poreza, računovodstva i finansija.

Naša kancelarija u Beogradu ima 15 zaposlenih i pruža usluge za više od 50 klijenata.

Iskustva

Dugi niz godina pružamo usluge (kao konsultanti ili revizori) značajnom broju renomiranih međunarodnih kompanija, tako da se možemo osloniti na bogato iskustvo u radu sa različitim industrijama. Ovo su neki od klijenata koje pružamo: EBV Elektronik (Avnet), Takko Fashion, Big Cee, DM drogeriemarkt, Porsche, Britanski savet, Ambasada Australije, Essilor, Salesianer, Namics, Peek & Cloppenburg, Rauch, Canon, Samsung. ..

Filip-Borsik

Filip Boršik

Direktor

Filip Borsik je direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji. Pre dolaska u Interbilanz, radio je na rukovodećim pozicijama u raznim multinacionalnim kompanijama u oblasti korporativnih finansija i konsaltinga. Specijalizirao se za finansijsko upravljanje, reviziju i računovodstvo.

Gordana-Kacavenda

Gordana Kačavenda

Ovlašćeni revizor

Gordana Kačavenda je licencirani investicioni savetnik, poreski savetnik i ovlašćeni revizor IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd. Ima više od 25 godina profesionalnog iskustva u oblasti poreza, računovodstva, tržišta kapitala i spoljne trgovine.