O nama

IB Interbilanz Consulting & Audit d.o.o. je deo IBD Group GmbH, Beč. IBD Grupa je osnovana u Austriji i pruža konsultantske i revizorske usluge od 1991. godine i u drugim zemljama. Trenutno smo aktivni u 8 zemalja – pored Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Ukrajini, Češkoj – na ukupno 12 lokacija. Naši klijenti u ovim zemljama su pretežno međunarodne kompanije sa sedištem u Nemačkoj ili Austriji.

IB Interbilanz Consulting & Audit d.o.o, Beograd

Prisutni smo na srpskom tržištu više od 17 godina. Naša kancelarija u Beogradu nudi širok spektar usluga: savetovanje u oblasti poreza, računovodstva i finansija.

Naša kancelarija u Beogradu ima preko 20 zaposlenih i pruža usluge za više od 100 klijenata.

Iskustva

Dugi niz godina pružamo usluge (kao konsultanti ili revizori) značajnom broju renomiranih međunarodnih kompanija, tako da se možemo osloniti na bogato iskustvo u radu sa različitim industrijama. Ovo su neki od klijenata koje pružamo: EBV Elektronik (Avnet), Takko Fashion, Big Cee, DM drogeriemarkt, Porsche, Britanski savet, Ambasada Australije, Essilor, Salesianer, Namics, Peek & Cloppenburg, Rauch, Canon, Samsung. ..

Filip-Borsik

Filip Boršik

Direktor

Filip Borsik je direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji. Pre dolaska u Interbilanz, radio je na rukovodećim pozicijama u raznim multinacionalnim kompanijama u oblasti korporativnih finansija i konsaltinga.
Specijalizirao se za finansijsko upravljanje, reviziju i računovodstvo.

Gordana-Kacavenda

Gordana Kačavenda

Direktor revizije i poreza

Gordana Kačavenda je ovlašćeni revizor, poreski savetnik i licencirani investicioni savetnik IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.
Gordana je član Komore ovlašćenih revizora Srbije od 2010 godine. Iste godine se pridružila IB grupi Ima više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti revizije, poreza, računovodstva, tržišta kapitala i spoljne trgovine.

vladana-Intebilanz

Vladana Knežević

Rukovodilac računovodstva i obračuna zarada

Vladana Knežević je diplomirani ekonomista sa licencom Ovlašćenog računovođe izdate od SRRS-a i rukovodilac računovodstva i obračuna zarada IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

Scroll to Top