POSLOVNO SAVETOVANJE

U vreme brzih promena, kompanije moraju da koriste sve dostupne instrumente, i da preduzmu globalni pristup planiranju kako bi osigurali donošenje boljih odluka. Pored poreskog savetovanja i revizije, poslovno savetovanje je takođe ključna komponenta IB Interbilanz usluga. Kao dugoročni partneri, podržavamo naše klijente i pružamo usluge izvan granica Srbije. Od ideje do realizacije. Identifikujemo ključne faktore uspeha, pronalazimo potencijale za poboljšanje kako bismo optimizovali poslovna dostignuća i dali preporuke za konkretne akcije.
Temeljne preduzetničke odluke zahtevaju precizno planiranje. Obezbeđivanje trajnog poslovnog uspeha zahteva preduzetnički pristup i dugoročnu strategiju za sve oblasti poslovanja kompanije.
Jedna od IB Interbilanz specijalnosti je izvanredan kvalitet saveta koje nudi za retka specijalna pitanja. Visok kvalitet garantuje specijalizacija i stručna kvalifikacija zaposlenih IB Interbilanz-a i posvećenost naše firme stalnom obrazovanju i obuci.

Generalni direktor

060 7484947
filip.borsik@interbilanz.rs

Direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji, sa bogatim iskustvom u korporativnim finansijama i konsaltingu, kao i na rukovodećim pozicijama u multinacionalnim kompanijama. Njegovo polje ekspertize su finansijsko upravljanje, revizija i knjigovodstvo.

Scroll to Top

Filip Boršik – Partner, Generalni direktor

Filip Borsik je generalni direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji. Pre dolaska u Interbilanz, radio je na rukovodećim pozicijama u raznim multinacionalnim kompanijama u oblasti korporativnih finansija i konsaltinga. Specijalizirao se za finansijsko upravljanje, reviziju i računovodstvo.

Iskustvo i obrazovanje

Filip Boršik je studirao Međunarodnu ekonomiju i finansije na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Član je Udruženja ovlašćenih i sertifikovanih računođa (ACCA).

Prethodno iskustvo:

Direktor finansija, kontrolinga i računovodstva
Ime kompanije: Cargo-partner
Vreme zaposlenja: januar 2015. – mart 2018.

Finansijsko izveštavanje i kontroling
Ime kompanije: BIG CEE
Vreme zaposlenja: januar 2014. – januar 2015.

Rukovodeći revizor
Ime kompanije: KPMG Srbija
Vreme zaposlenja: oktobar 2009. – novembar 2013.

Jezici:

  • Srpski
  • Engleski