Filip Boršik Generalni direktor IB Interbilanz

Filip Boršik

Direktor

Direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji, sa bogatim iskustvom u korporativnim finansijama i konsaltingu, kao i na rukovodećim pozicijama u multinacionalnim kompanijama. Njegovo polje ekspertize su finansijsko upravljanje, revizija i knjigovodstvo.

Gordana-Kacavenda

Gordana Kačavenda

Rukovodilac poreskog odeljenja

Ovlašćeni revizor, poreski savetnik i licencirani investicioni savetnik IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.Gordana je član Komore ovlašćenih revizora Srbije od 2010 godine. Iste godine se pridružila IB grupi Ima više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti revizije, poreza, računovodstva, tržišta kapitala i spoljne trgovine.

Vladana Knezevic IB interbilanz

Vladana Knežević

Rukovodilac računovodstva i obračuna zarada

Diplomirani ekonomista sa licencom Ovlašćenog računovođe izdate od SRRS-a i rukovodilac računovodstva i obračuna zarada IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

Uroš Vukomanović

Rukovodilac usluga iz oblasti nekretnina

Uroš Vukomanović je licencirani procenjivač po zakonu Srbije, član upravnog odbora Društva procenitelja Srbije i član je MRICS-a.
Uroš ima preko 10 godina iskustva u industriji nekretnina.

VLADIMIR-TOMIC

Vladimir Tomić

Direktor odeljenja revizije

Pre dolaska u Interbilanz, bio je na rukovodećim pozicijama u BIG4, kao i multinacionalnim kompanijama.
Poseduje dugogodišnje iskustvo u raznim industrijama (telekomunikacije, mediji, nekretnine, proizvodnja, obnovljivi izvori energije, igre na sreću, kao i softverske industrije)

Scroll to Top

Filip Boršik – Generalni direktor

Filip Borsik je generalni direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji. Pre dolaska u Interbilanz, radio je na rukovodećim pozicijama u raznim multinacionalnim kompanijama u oblasti korporativnih finansija i konsaltinga. Specijalizirao se za finansijsko upravljanje, reviziju i računovodstvo.

Iskustvo i obrazovanje

Filip Boršik je studirao Međunarodnu ekonomiju i finansije na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Član je Udruženja ovlašćenih i sertifikovanih računođa (ACCA).

Prethodno iskustvo:

Direktor finansija, kontrolinga i računovodstva
Ime kompanije: Cargo-partner
Vreme zaposlenja: januar 2015. – mart 2018.

Finansijsko izveštavanje i kontroling
Ime kompanije: BIG CEE
Vreme zaposlenja: januar 2014. – januar 2015.

Rukovodeći revizor
Ime kompanije: KPMG Srbija
Vreme zaposlenja: oktobar 2009. – novembar 2013.

Jezici:

  • Srpski
  • Engleski

Gordana Kačavenda – Rukovodilac poreskog odeljenja

Gordana Kačavenda je ovlašćeni revizor, poreski savetnik i licencirani investicioni savetnik IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

Iskustvo i obrazovanje

Gordana je član Komore ovlašćenih revizora Srbije od 2010 godine. Iste godine se pridružila IB grupi. Ima više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti revizije, poreza, računovodstva, tržišta kapitala i spoljne trgovine. Gordana je i član Udruženja poreskih savetnika Srbije
Njen trenutni portfolio klijenata uključuje niz različitih preduzeća, proizvodnih, veleprodajnih, maloprodajnih, građevinskih, transportnih i finansijskih usluga. Većina klijenata su podružnice međunarodnih grupa.

Jezici

  • Srpski
  • Engleski

Vladana Knežević – Rukovodilac računovodstva i obračuna zarada

Vladana Knežević je diplomirani ekonomista sa licencom Ovlašćenog racunovođe izdate od SRRS-a i rukovodilac računovodstva i obračuna zarada IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

Iskustvo i obrazovanje

Vladana se 2018.pridružila IB grupi i ima više od 12 godina profesionalnog iskustva u oblasti računovodstva.
Njen trenutni portfolio klijenata uključuje velike međunarodne klijente iz različitih proizvodnih i uslužnih industrija kao što su logistika i transport, hotelijerstvo, farmacija i sl.
Aktivan je član Udruženja računovođa Srbije i usko sarađuje sa različitim institucijama, kako domaćim tako i inostranim, na unapređenju računovodstvene prakse u Srbiji.

Jezici

  • Srpski
  • Engleski

Uroš Vukomanović – Rukovodilac savetodavnih usluga iz oblasti nekretnina

Uroš ima preko 10 godina iskustva u industriji nekretnina. Pre nego što se pridružio našem timu, radio je u Soravia Real Estate Development kao generalni direktor. Prethodno je takođe obavljao funkciju generalnog direktora u Colliers International i bio je  odgovoran za nekoliko zemalja u regionu jugoistočne Evrope. Uroš je radio i u UniCredit banci, kao menadžer odnosa u odeljenju za finansiranje projekata, kao i specijalista za procenu vrednosti u odeljenju za upravljanje kolateralima.

Sa Colliers Internationals, bio je uključen u nekoliko velikih projekata, od najveće procene portfolija fizičkih lica kao konsultant za kupovinu u 2015. godini, do nekoliko procena portfolija za međunarodne klijente, lokalne banke, kao i procene portfolija problematičnih kredita u Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori.

Uroš je vlasnik kompanije Calina, koja je nastavila neke od dugogodišnjih odnosa, obavljajući poslove procene za međunarodne klijente, kao što su procene komercijalne imovine za Histead Limited i Ashtrom, do procena portfelja lokalnih kompanija kao što je Inpharm, itd. U 2020. Kompanija Calina je takođe bila angažovana na pružanju podrške za procene portfelja Agencije za hartije od vrednosti i depozite (sa preko 50 pruženih procena vrednosti na računaru).

Kompanija Calina je takođe odobrena kao stručnjak za procjenu od strane KPMG-a i Narodne banke Crne Gore, za pregled kvaliteta aktive za banke KPMG će vršiti reviziju u procesu kako bi pregledao kvalitet i usklađenost sa međunarodnim standardima vrednovanja.

Uroš Vukomanović je licencirani procenjivač po zakonu Srbije, član upravnog odbora Društva procenitelja Srbije i član je MRICS-a.

Jezici

  • Srpski
  • Engleski