20 godina IB Interbilanz u Srbiji

Beograd, 18. April 2024.

Kompanija IB INTERBILANZ, proslavila je 20 godina postojanja u Srbiji.
Proslava je organizovana u Bitef Art Café-u, a mnogobrojni gosti su imali priliku da čuju nešto više o kompaniji, kao i planovima za budućnost.

Sam početak proslave je obeležen obraćanjem g. Andreasa Roethlina, jednog od osnivača naše kompanije koji je svojim govorom pozdravio prisutne i napomenuo koliko su se sam Beograd i Srbija promenili za 20 godina, u pozitivnom smislu.
Nakon toga, g. Juergen Schreder, trgovinski savetnik pri Ambasadi Austrije u Beogradu i predsednik Austrijske komore-ADVANTAGE AUSTRIA u Srbiji, koji se zahvalio na dugoj i uspešnoj saradnji i poželeo prosperitet u daljem poslovanju.
Takođe, g-đa Doris Danilović, zamenica Direktora Nemačko – Srpske privredna komore-AHK, nam je poželela nastavak saradnje sa AHK kao i uspeh u daljem poslovanju.
Generalni direktor IB Interbilanz-a, Filip Boršik je svojim obraćanjem kroz kratki istorijat kompanije, zahvalnicu celom kolektivu i planovima za budućnost, zatvorio oficijelni deo i najavio bend GIRLS BOYS & TOYS koji su do kasnih večernjih sati održavali atmosferu na najvišem nivou:
“Kada sam došao u INTERBILANZ, tada smo brojali 10 zaposlenih.
Šest godina kasnije naša zajednica je porasla na 35 divnih ljudi koji čine sjajan tim. Sa nama je rastao i broj naših saradnika i partnera, i to je naš veliki poslovni uspeh, zajedno sa finansijskim uspehom koji raste iz godine u godinu.
Danas je IB interbilanz I IB interbilanz valuation, prepozant kao pouzdan partner u oblasti računovodstva, revizije, procene imovine i kapitala, poresko-finansijskog konsaltinga sa preko 200 klijenta iz svih industrija od poljoprivrede do digitalne imovine.
Ovo je za nas veliki jubilej i ozbiljno shvatamo ovaj uspeh.
Svesni smo, i da u finansijskom sektoru postoji ogromna konkurencija, ali se naš studiozni i profesionalni pristup kako poslu tako i brojnim klijentima pokazao kao odlična formula za uspeh.“

Zahvaljujemo se još jednom svima koji su uveličali ovaj, za nas veoma važan događaj.

Scroll to Top