Računovodstvene usluge


Knjigovodstvene usluge koje pružaju ažurne i validne podatke neophodne su za kvalitetno upravljanje poslovnim aktivnostima. U zavisnosti od potreba klijenta, prikupljamo i organizujemo račune, koordiniramo evidentiranje transakcija, kreiramo unose u knjige, pravimo mesečne izveštaje i isporučujemo rezultate na vreme. Svoje usluge prilagođavamo specifičnim zahtevima klijenta za kontni plan i analitičke izveštaje. Izveštaje dostavljamo na srpskom i engleskom jeziku. Jednostavna komunikacija sa računovodstvenim odeljenjima kupaca je zagarantovana.

Jedinstveni i konsolidovani finansijski izveštaji.

Mi pripremamo finansijske izveštaje na osnovu dokumenata koje smo pripremili mi ili naši klijenti (poreske prijave, zvanične izjave, itd.). Ukoliko je potrebno, mi takođe pripremamo i konsolidaciju.

Naša specijalnost je usklađivanje nacionalnih finansijskih izveštaja sa sistemom izveštavanja grupe (u skladu sa nacionalnim računovodstvenim standardima, MSFI ili US GAAP) da bi se dobile informacije potrebne za konsolidovane finansijske izveštaje.

Vladana Knežević
Rukovodilac računovodstva i obračuna zarada

Diplomirani ekonomista sa licencom Ovlašćenog računovođe izdate od SRRS-a i rukovodilac računovodstva i obračuna zarada IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

detaljnije

Scroll to Top