PROCENE VREDNOSTI

Procene vrednosti se kreću od procena pojedinačnih mašina i opreme do nekretnina i kompleksnih kompanija. Usluge procene koje pružajamo koriste se za finansijsko izveštavanje, transformaciju, kolateralno finansiranje, osiguranje, potencijalnu prodaju ili kupovinu, likvidaciju, spajanja i akvizicije itd. Godinama smo u kontaktu sa mnogim finansijskim institucijama i nalazimo se na listi njihovih preporučenih investicionih savetnika i nezavisnih tehničkih savetnika.
Specijalizovani smo za procenu vrednosti materijalne i nematerijalne imovine. Naša kompanija pruža usluge finansijske procene i procene osnovnih sredstava.
U mogućnosti smo da pružimo usluge u skladu sa novonastalim zahtevima tržišta i kontinuirano radimo na unapređenju naših usluga.
IB Interbilanz Valuation ima međunarodno iskustvo u ekspertizi, poznajemo i razumemo lokalne uslove i aktuelne tržišne trendove u Srbiji i širom regiona. Procene imovine se kreću od onih za pojedinačne mašine i opremu do nekretnina i složenih preduzeća.

ŠTA VAM NUDIMO

Finansijske procene
Poslovne procene
Naš profesionalni tim za procenu poslovanja ima veliko znanje o tržištu i nudi nezavisnu fer tržišnu procenu.
Ispitujemo i kvantifikujemo finansijske efekte poslovnih transakcija i analiziramo njihovu usklađenost sa strategijom kompanije.
Transferne cene
Izrađujemo dokumentaciju o transfernim cenama iz baze podataka AMADEUS koja je u skladu sa zahtevima poreske uprave.

Procena osnovnih sredstava
Procena vrednosti nekretnina
Naša kompanija je godinama u kontaktu sa većinom srpskih finansijskih institucija i nalazi se na njihovoj listi preporučenih stručnjaka za procenu vrednosti nekretnina i mašina i nezavisnih tehničkih savetnika.
Procena mašina i opreme
Pored srpskog tržišta, pripremili smo i procene u mnogim zemljama Centralne i Istočne Evrope u poslednjih četvrt veka, tako da su naše kolege stekle značajno međunarodno iskustvo i stručnost kako bi pomogli vašoj kompaniji da prevaziđe svakodnevne izazove.

Rukovodilac usluga iz oblasti nekretnina

060 4442300
Uros.Vukomanovic@interbilanz.rs

Uroš Vukomanović je licencirani procenjivač po zakonu Srbije, član upravnog odbora Društva procenitelja Srbije i član je MRICS-a.
Uroš ima preko 10 godina iskustva u industriji nekretnina.

Scroll to Top

Uroš Vukomanović – Partner, Rukovodilac savetodavnih usluga iz oblasti nekretnina

Uroš ima preko 10 godina iskustva u industriji nekretnina. Pre nego što se pridružio našem timu, radio je u Soravia Real Estate Development kao generalni direktor. Prethodno je takođe obavljao funkciju generalnog direktora u Colliers International i bio je  odgovoran za nekoliko zemalja u regionu jugoistočne Evrope. Uroš je radio i u UniCredit banci, kao menadžer odnosa u odeljenju za finansiranje projekata, kao i specijalista za procenu vrednosti u odeljenju za upravljanje kolateralima.

Sa Colliers Internationals, bio je uključen u nekoliko velikih projekata, od najveće procene portfolija fizičkih lica kao konsultant za kupovinu u 2015. godini, do nekoliko procena portfolija za međunarodne klijente, lokalne banke, kao i procene portfolija problematičnih kredita u Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori.

Uroš Vukomanović je licencirani procenjivač po zakonu Srbije, član upravnog odbora Društva procenitelja Srbije i član je MRICS-a.

Jezici

  • Srpski
  • Engleski