KORPORATIVNE FINANSIJE

Klijentima nudimo širok spektar usluga savetovanja o transakcijama i tržištu kapitala. Nudimo usluge spajanja i kupovine (kupovina i prodaja) uključujući procenu vrednosti, due diligence i upravljanje transakcijama. Naši stručnjaci takođe imaju iskustva u javnim i privatnim transakcijama na tržištu kapitala, kako kapitalnom tako i dužničkom finansiranju.

Generalni direktor

060 7484947
filip.borsik@interbilanz.rs

Direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji, sa bogatim iskustvom u korporativnim finansijama i konsaltingu, kao i na rukovodećim pozicijama u multinacionalnim kompanijama. Njegovo polje ekspertize su finansijsko upravljanje, revizija i knjigovodstvo.

Scroll to Top

Filip Boršik – Partner, Generalni direktor

Filip Borsik je generalni direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji. Pre dolaska u Interbilanz, radio je na rukovodećim pozicijama u raznim multinacionalnim kompanijama u oblasti korporativnih finansija i konsaltinga. Specijalizirao se za finansijsko upravljanje, reviziju i računovodstvo.

Iskustvo i obrazovanje

Filip Boršik je studirao Međunarodnu ekonomiju i finansije na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu. Član je Udruženja ovlašćenih i sertifikovanih računođa (ACCA).

Prethodno iskustvo:

Direktor finansija, kontrolinga i računovodstva
Ime kompanije: Cargo-partner
Vreme zaposlenja: januar 2015. – mart 2018.

Finansijsko izveštavanje i kontroling
Ime kompanije: BIG CEE
Vreme zaposlenja: januar 2014. – januar 2015.

Rukovodeći revizor
Ime kompanije: KPMG Srbija
Vreme zaposlenja: oktobar 2009. – novembar 2013.

Jezici:

  • Srpski
  • Engleski