IB Interbilanz Consulting & Audit d.o.o.

Deo IBD Group GmbH, Beč. IBD Grupa je osnovana u Austriji i pruža konsultantske i revizorske usluge od 1991. godine i u drugim zemljama. Trenutno smo aktivni u 8 zemalja – pored Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Ukrajini, Češkoj – na ukupno 12 lokacija. Naši klijenti u ovim zemljama su pretežno međunarodne kompanije sa sedištem u Nemačkoj ili Austriji.

IB Interbilanz Consulting & Audit d.o.o. je osnovan pre 17 godina, kao deo IBD Group GmbH i pruža ceo spektar usluga revizije, poreskog savetovanja i knjigovodstva za više od 100 renomiranih internacionalnih i domaćih kompanija.

Ekspertiza

Kao konsultanti i revizori u preko 10 različitih industrija, imamo bogato znanje i iskustvo u različitim sektorima i svim fazama razvoja i vođenja poslovanja.

Prekogranična saradnja

Klijentima obezbeđujemo brzo povezivanje i usluge za njihove prekogranične operacije ili planove širenja kroz mrežu kancelarija u 12 gradova i sedam zemalja centralne i istočne Evrope: Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj i Ukrajini.

Članstvo u organizacijama

Interbilanz je član vodećih profesionalnih i strukovnih udruženja.
SAM | UFDS | AHK | SPK | OIE | ADVANTAGE AUSTRIA

Filip Boršik
Direktor

Direktor i pravni zastupnik Interbilanza u Srbiji, sa bogatim iskustvom u korporativnim finansijama i konsaltingu, kao i na rukovodećim pozicijama u multinacionalnim kompanijama. Njegovo polje ekspertize su finansijsko upravljanje, revizija i knjigovodstvo.

detaljnije

Gordana Kačavenda
Direktor revizije i poreza

Ovlašćeni revizor, poreski savetnik i licencirani investicioni savetnik IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.
Gordana je član Komore ovlašćenih revizora Srbije od 2010 godine. Iste godine se pridružila IB grupi Ima više od 20 godina profesionalnog iskustva u oblasti revizije, poreza, računovodstva, tržišta kapitala i spoljne trgovine.

detaljnije

Vladana Knežević
Rukovodilac računovodstva i obračuna zarada

Diplomirani ekonomista sa licencom Ovlašćenog računovođe izdate od SRRS-a i rukovodilac računovodstva i obračuna zarada IB Interbilanz Consulting & Audit doo Beograd.

detaljnije

Scroll to Top