IB Interbilanz Consulting & Audit d.o.o.

IB Interbilanz Consulting & Audit Beograd ima svoje korene u Austriji i pruža savetodavne, računovodstvene i poreske usluge od 1991. takođe i u drugim državama. Trenutno smo aktivni u 9 zemalja – pored Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Ukrajini, Češkoj i Crnoj gori – na ukupno 12 lokacija. Naši klijenti u ovim zemljama su pretežno međunarodne kompanije sa sedištem u Nemačkoj ili Austriji.

IB Interbilanz Consulting & Audit d.o.o. je osnovan pre 19 godina, kao deo IBD Group GmbH i pruža ceo spektar usluga revizije, poreskog savetovanja i knjigovodstva za više od 180 renomiranih internacionalnih i domaćih kompanija.

Ekspertiza

Kao konsultanti i revizori u preko 10 različitih industrija, imamo bogato znanje i iskustvo u različitim sektorima i svim fazama razvoja i vođenja poslovanja.

Prekogranična saradnja

Klijentima obezbeđujemo brzo povezivanje i usluge za njihove prekogranične operacije ili planove širenja kroz mrežu kancelarija u 12 gradova i devet zemalja centralne i istočne Evrope: Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj Republici, Slovačkoj, Ukrajini i Crnoj gori.

Članstvo u organizacijama

Interbilanz je član vodećih profesionalnih i strukovnih udruženja.
SAM | UFDS | AHK | SPK | OIE | ADVANTAGE AUSTRIA

Scroll to Top