IT, mediji i komunikacije

Brz odgovor na tehnološki napredak – za Vašu sigurnost

Industrije medija, informatike i komunikacija se stalno menjaju. Tehnološki napredak je revolucionirao naše komunikacije poslednjih godina. Aktuelni trendovi se mogu zameniti novim inovacijama za nekoliko meseci. Za kompanije, to znači da moraju brzo reagovati na nove izazove i da uvek budu u toku.

IB Interbilanz nudi usluge revizije domaćim i međunarodnim medijskim kompanijama, kao i savetodavne usluge za strateška poreska pitanja.

Sajber i IT bezbednost

IB Interbilanz je sa svojim partnerima takođe aktivan i na polju Sajber & IT bezbednosti.

Podaci koji se čuvaju na IT sistemima su od ključnog značaja i zaštita tih podataka je visok prioritet.

Naše usluge

Mi nudimo široke mogućnosti da analiziramo poslovni procese i IT okruženje kroz naš iskusan tim specijalista. Putem ciljane analize rizika,  identifikujemo potencijalne pretnje po podatke i sisteme. Vršimo zdravstvene provere na vašim IT procesima, sistemima i IT upravljanjima i sistemima upravljanja. Sprovodimo testove penetracije unutar i izvan Vaših sistema kako bismo identifikovali i istražili akutne ranjivosti.

Pored tehničke analize, naš portfolio takođe obuhvata organizacione mere sigurnosti i obuku. Na zahtev, koristimo metode socijalnog inženjerstva da sprovodimo proveru sigurnosti IT-a za zaposlene u kompaniji. Pored toga, pomažemo kompanijama da podignu svest među rukovodiocima i zaposlenima u sklopu sveobuhvatne implementacije IT strategije sigurnosti kompanije.